Powered By Blogger

duminică, 24 noiembrie 2013

Cardurile de reduceri s-au mutat in telefon! Afla despre aplicatia VirtualCards!



Ti s-a intamplat sa te afli la casa si sa nu gasesti cardul de reducere in portofel? Ti-ar placea sa ai cardurile de fidelitate mereu la tine, pentru ca tu sa nu ratezi nicio promotie? Descarca aplicatia VirtualCards! Ai toate cardurile de reduceri in telefon pentru ca tu sa scapi de grija lor si sa te bucuri mereu de preturi mici!

Pastreaza-ti cardurile de reduceri in telefon

Aplicatia VirtualCards stocheaza pentru tine in telefon toate cardurile de reduceri. Fie ca este cardul de la SensiBlu, HelpNet, Metro sau Cora, niciunul nu lipseste! Mai mult, pe langa aceste bine-cunoscute carduri ai unele exclusiv virtuale, disponibile doar cu aplicatia, pentru ca tu sa te bucuri de preturi mici la o gama variata de servicii: inot, echitatie, zbor de agrement, epilare definitiva, tenis, proceduri de slabire, salsa, zumba, cursuri de formare profesionala, excursii, coafor, manichiura s.a.



Platesti mai putin doar aratand telefonul

Uita de vremea cand scoteai la imprimanta vouchere sau faceai plata in avans pentru a putea beneficia de reducere. Aplicatia VirtualCards a simplificat lucrurile. Arati cardul din aplicatie cand te afli in locatia comerciantului, persoana de la casa scaneaza simplu si rapid codul de bare direct de pe telefon, iar tu te bucuri de pretul redus.

Bucura-te de o gama variata de servicii la preturi reduse

Nu mai amana momentul rasfatului tau! Cardurile virtuale din aplicatia VirtualCards se ocupa de implinirea placerilor tale. Ai carduri de reduceri la: masaj de relaxare, salsa, street dance, zumba, inot, echitatie, tenis, zbor de agrement, cursuri de formare profesionala, epilare definitiva, coafor, manichiura, proceduri de slabire, excursii in tara si strainatate, servicii auto, pizza s.a.



Descarci gratuit aplicatia cardurilor de reduceri

Aplicatia VirtualCards este disponibila gratuit, se gaseste in Google Play pentru Android si Appstore pentru iPhone (a depasit deja 40.000 de instalari). O poti descarca de aici. Economiseste bani, simte-te bine! Fii la curent cu toate promotiile si reducerile preferate!

Esti comerciant si vrei sa castigi clienti noi? Vrei ca ofertele tale si ultimele promotii pe care le anunti sa fie citite direct de pe telefon? Trimite-ne un e-mail la adresa contact@virtualcards.ro si iti vom spune mai multe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu